У Малоолександрівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проведено освітній захід до 30 – ї річниці Конвенції ООН про права дитини

23 вересня 2021 року на базі Малоолександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів вчителем вищої кваліфікаційної категорії Оксаною САЛТАН спільно з працівниками служби у справах дітей та відділу освіти, культури, молоді та спорту Великоолександрівської селищної ради проведено правознавчу гру «Сторінками Конвенції». Захід було присвячено до 30-ї річниці Конвенції ООН про права дитини.

Начальник служби у справах дітей Великоолександрівської селищної ради, Людмила ІШАТЕНКО здійснила екскурс в історію виникнення і практичного застосування Конвенції ООН про права дитини. Зосередила увагу учнів на суб’єктах, до яких можливо звернутися для захисту своїх прав, у разі їх порушення.

Учасники заходу продемонстрували свої знання з даної теми та висловили думки про те, що для них означають права дитини, та як ними користуватися у життєвому просторі, знаходили шляхи вирішення проблемних питань, перевіряли практичне застосування при вирішенні ситуаційних завдань.

Протягом заходу панувала атмосфера доброзичливості, довіри, співпраці.

За активну участь у грі діти були відзначені грамотами та призами.0

Поширити запис:

Схожі записи