Шановні мешканці Великоолександрівщини!

Довожу до Вашого відома, що в нашому районі настала більш сприятлива ситуація по захворюванності на COVID – 19. Кількість хворих зменшується, але це не привід розслаблятися – продовжуємо дотримуватися маскового режиму, дезінфекції, гігієни рук та інше.

Так, за минулий тиждень виявлено 10 нових випадків захворювання, померло 3 людини за тиждень, за весь період пандемії – 24 особи. На даний час під наглядом у сімейних лікарів знаходиться 48 хворих осіб на COVID-19. Станом на 19 травня 2021 р. з ускладненнями на стаціонарному лікуванні в Бериславі перебувають 14 осіб,виписано з одужанням – 14 осіб.

Захищаємо себе від захворювання  COVID – 19 вакцинацієй! Хочу Вам нагадати , що на території нашого району працюють 6 пунктів щеплення в закладах охорони здоров’я: Великоолександрівський, Білокриницький, Давидово-Брідський, Борозенський , Калинівський, Новокам’янський.На цьому тижні ми працюємо з вакциною Коронавак (Кітай). Згідно Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID – 19 , затвердженою наказом МОЗ України від 24.12.2020 р. №3018, другу дозу вакцини  Коронавак отримають маломобільні групи населення та особи, які за ними доглядають.

 Головний лікар                                                                                                                 Юлія МАСТЮК

Поширити запис:

Схожі записи